Silestone® plater er laget fra omtrent 93% kvarts og 7% polymer med farge. De er produsert av et selskap som heter Cosentino. En Silestone® benkeplate er kjent for sin holdbarhet og hardhet. Kvarts er den fjerde hardest naturlig materiale etter diamant, safir og topas. Silestone® kalles også konstruert stein eller produsert kvarts.

I motsetning til enkelte naturstein som granitt, trenger Silestone® ingen tetningsmasse fordi den har en polert overflate som frastøter flekker. Men det er fortsatt best å rydde opp flekker på alle typer benkeplate umiddelbart fordi både farging og polering gjør faktisk ikke hindre flekker, men motstå dem. Mange mennesker liker ikke å måtte bruke en sealer å Silestone® samt utseendet av polert kvarts.

Silestone® benkeplater er tilgjengelig i mange forskjellige utførelser, men siden Silestone® er polert det allerede har litt glans til det. En super glossy type Silestone® benkeplate kan vise fingeravtrykk veldig enkelt. Fargen og mønsteret konsistensen av en Silestone® benkeplate er ofte mer attraktivt for huseiere enn naturstein som granitt. Dette er fordi naturlig steinheller kan inneholde en intens område av en bestemt farge og mønster på en del av platen, og likevel ha en helt annet utseende på en tilstøtende seksjon av den samme del av steinen.

En populær selger funksjonen av Silestone® benkeplater er deres holdbarhet. De er kjent for å håndtere mye tøff bruk, for eksempel i familiens travle kjøkken. Denseness av Silestone® gjør den ekstremt sterk og langvarig. En Silestone® benkeplate er mer flekken og varmebestandig at en stein benkeplate som granitt. Fordi Silestone® er også syrefast, sure matvarer som sitrusfrukter, brus og eddik er mindre sannsynlig å skade benkeplate.

Den ikke-porøs, harde overflaten av Silestone® benkeplater også motstår riper. Selv om det ikke er anbefalt, noen Silestone® eiere kutte og hogge mat rett på benken. Mange liker mold og mugg motstandsdyktig kvaliteter av en Silestone® benkeplate og gi denne karakteristiske som den viktigste grunnen til å velge Silestone® løpet materialer som granitt.

Kompositt Silestone Farge

Bamboo

Bering

Blanco maple

Blanco orion

Bianco rivers

Blanco capri

Blanco city

Blanco norte

Blanco stellar

Brazilian brown

White Zeus Extreme

Crema urban

CALYPSO

Carbono

3168 cemento spa

Chrome

Cygnus

Crema minerva

Giallo nova

CREMA STELLAR

Grey moss

Cream stone


Daria

Doradus

Dinux

Eros stellar

Dreis

Gris expo

Gedatsu

GIALLO QUARRY

Gris amazon

Haiku


Helix

IRON ORE

Kensho

Istmo

Lyra

Hudson

Kimbler

Maple orna

Marengo

Luna


Lagoon

Magenta-energy

MARINA STELLAR

Marron jupiter

Merope


Negro anubis

MOUNTAIN MIST

NARANJA COOL

Montblanc

Negro stellar


Polar cap

Niebla

Noka

PACIFIC

PHOENIX NEBULA ALPHA

Negro tao

Pulsar

Negro tebas

RED PINE

ROJO EROS

Rosso monza

SELENO

SIENNA RIDGE

SIERRA MADRE

Siridium

Steel

Tigris sand

Tritium

Unsui

Verde fun

Verde ugarit

Vortium

White platinum

Yukon

Zirconium


Zirix

TERRA

Zynite

White storm

Starlight

Riverbed

White diamond

Silestone kataloger‏

ECO-by-Cosentino-Recycled-Surfaces-digital

Authentic-Kitchen-And-Bath

silestone-benkeplate-garanti2

 

Authentic Integrity Sinks digital Silestone

Authentic-Integrity-Sinks-digital Silestone

Generelle råd om bruk og vedlikehold

Generelle råd om bruk og vedlikehold